דף הבית| אודות פריק|דרושים|צרו קשר|אירועים ופעילויות|למען הקהילות|תקנון האתר|החשבון שלי|מועדון חברים
 ‏יום חמישי ‏28 ‏אוגוסט ‏2008 
עגלת הקניות
שלום 
Click here for more details
מבצעים מיוחדים   
Space Siege - PC
₪199
מחיר  
Beijing 2008 - PC
₪169
מחיר  
Madden NFL 09 - PS3
₪399
מחיר  
הלהיט של 'פריק' לקיץ!!! WOW
₪49
מחיר  
SoulCalibur IV - PS3
₪399
מחיר  
Samurai Warriors 2 - PC
₪169
מחיר  
Apples to Apples
₪190
מחיר    
₪135
מחיר   מבצע    
The Book of the Righteous
₪240
מחיר    
₪75
מחיר   מבצע    
World of Warcraft: the Adventure Game - Board Game
₪240
מחיר  
Kung Fu Fighting - Card Game
₪120
מחיר    
₪60
מחיר   מבצע    
Glades of Death
₪130
מחיר    
₪50
מחיר   מבצע    
The Incredible Hulk - PC
₪159
מחיר  
Sid Meier's Civilization Revolution - PS3
₪369
מחיר  
Top Spin 3 - PS3
₪369
מחיר  
Wall-E - PC
₪169
מחיר  
Kung Fu Panda - PC
₪169
מחיר  
Beijing 2008 - PS3
₪399
מחיר  
Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli - PS3
₪399
מחיר  
Overlord: Raising Hell - PS3
₪399
מחיר  
Spore: Creature Creator - PC
₪49
מחיר  
W.O.W: SERIES 2: VINDICATOR MARAAD: DELUX COLLECTOR'S FIGURE
₪179
מחיר  
The Sims 2: Ikea Home Stuff - PC
₪99
מחיר  
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - PS3
₪399
מחיר  
Dragon Ball Z: Burst Limit - PS3
₪399
מחיר  
Mass Effect - PC
₪199
מחיר  
Age of Conan: Hyborian Adventures - PC
₪219
מחיר  
MCFARLANE'S FANTASY - Series 1: OGRE GUARD CLASS
₪99
מחיר  
חרב ספוג
₪260
מחיר  
קסדת מתכת
₪599
מחיר    
₪399
מחיר   מבצע    
מבצע משחק שני חינם!
₪99
מחיר  
 דף הבית ::  בקרוב ::  ספרים וספרי RPG - בקרוב  ::  Don't Rest Your Head
Don't Rest Your Head  

הזמנה מוקדמת אפריל 08

אזהרה: המשחק לא באמת דורש לא לישון

בעולם שנע בין גבולות המציאות, קבוצה של בני אדם מצומצמת משתמשת בכוחות מדהימים ומסוכנים כדי לעצב את העולם לפי דימיונם, אבל הם חייבים להזהר, אסור להם להרדם אחרת הבלהות יתפסו אותם, ואסור להם להשתמש יותר מדי בכוח, אחרת הם ישתגעו ויהפכו לחלום בלהות בעצמם.

במשחק האפל והגותי של  Don't Rest Your Head אנחנו נטייל על גבול השפיות, נלחם ביצורים מזוויעים והזויים לא מהעולם הזה, נשתמש בדימיון כדי לשרוד בעולם ביזארי חסר הגיון.

היכולות של הדמויות שלנו מתחלקות לשניים, עייפות וטירוף. העייפות משפיעה על היכולות הפיזיות שלנו, על התפקוד שלנו במאמץ גופני, במידה ונשתמש בגופנו יותר מדי, אנחנו עלולים להתעייף ולהרדם, מה שימשוך את הבלהות, יצורים מזוויעים שצדים בני אדם בעלי יכולות מיוחדות וניזונים מהם. היכולת השנייה שלנו היא טירוף, בעזרת הטירוף אנחנו יכולים לבצע יכולות מדהימות כגון להצית דברים עם כוח המחשבה, למעוך את היריב עם יד ענקית מאבן ולמעשה כל מה שרק אתם יכולים לחשוב על.

יכולת נוספת שנעשה בה שימוש במשחק היא יכולת השליטה, ככול שהשליטה שלכם טובה יותר, כך למעשה אתם בעלי פחות סיכויים להתעייף או להשתגע. ישנם דרכים לעלות את השליטה, הדרך המקובלת של עליית דרגות ושיפור הדמות או חפצים וכלים שונים במשחק שישפרו את יכולת השליטה שלכם על גופכם או על המוח שלכם. רמת השליטה שאתם צריכים כדי להשתמש ביכולת מסויימת נקבעת על ידי המדריך, אתם יכולים לאמץ את גופכם בריצה קלה מה שלא יגרום לכם לעייפות רבה, לעומת זאת עם תבצעו פעילות גופנית אינטנסיבית וקשה, אז רצוי מאד שרמת השליטה העצמית שלכם תיהיה גבוה אחרת תתעייפו משמעותית. אותו דבר תקף לגבי רמת השפיות שלכם, עם תיצרו אפקטים מטורפים בעזרת הדימיון שלכם ורמת השליטה שלכם נמוכה, אתם עלולים להפוך ליצור בלהות נוראי שינסה להשמיד את חבריו לשעבר.

שיטת המשחק היא קלה ומהירה, היא אינה דורשת לזכור דפים על גבי דפים של חוקים, נתונים ויכולות שונות אלא שהמשחק יותר גמיש ומאפשר לכם לבצע מה שאתם רק רוצים, כאשר המחיר היחיד הוא או עייפות או שיגעון, הבחירה בידיכם.

מידע פירסומי:

You can’t sleep. It started like that for all of us, back when we were garden variety insomniacs. Maybe you had nightmares (God knows we all do now), or maybe you just had problems that wouldn’t let you sleep. Hell, maybe you were just over-caffienated. But then something clicked.

That was when you took a long walk down the streets of the Mad City, stopped being a Sleeper, and started being Awake. But that click you heard wasn’t from the secret world snapping into place. It was the sound of the Nightmares flicking off the safety and pointing a gun at your head.

They can smell you. The Paper Boys are closing in, and you’d better pray you don’t become a headline. You’re chum in the water, my friend, and it’s time you got ready for it… before the clock chimes thirteen again. Now that you’re one of us, there’s just one simple rule left that must dominate your life.

Stay Awake. Don’t Rest Your Head.

Don’t Rest Your Head is a sleek, dangerous little game, where your players are all insomniac protagonists with superpowers, fighting — and using — exhaustion and madness to stay alive, and awake for just one more night, in a reality gone way wrong called the Mad City. It features its own system, and is contained entirely within one book.


לחץ להגדלה
₪80
מחיר  
הוסף לסל
בקרוב
PC
Playstation 3
Playstation 2
ספרי קריאה
משחקי תפקידים
מיניאטורות
משחקי לוח
משחקי קלפים
אספנות
חיפוש באתר

סמן/י וי כאן לפתיחת הקישורים מטה בחלון חדש







 
שרות לקוחות ויעוץ טל. 03-6961826 מרכז וייצמן, וייצמן 14א`, תל אביב
Powered by  e-shop    2001-2008