דף הבית| החודש בפריק|תקנון האתר|אודות פריק|דרושים|צרו קשר|אירועים ופעילויות|למען הקהילות|החשבון שלי|מועדון חברים
 ‏יום שלישי ‏06 ‏ינואר ‏2009 
עגלת הקניות
שלום 
Click here for more details
מבצעים מיוחדים   
Chihuahua צ'יוואווה -Webkinz
₪99
מחיר  
Battlestar Galactica - Board Game
₪250
מחיר  
Guitar Hero: World Tour Band Bundle - PS3
₪1,599
מחיר  
Prince of Persia 4 - PC
₪219
מחיר  
GTA IV - PC
₪219
מחיר  
W.O.W: Series 3: Blood Elf Paladin: Quin'thalan Sunfire
₪119
מחיר  
World of Warcraft: Wrath of the Lich King - PC
₪199
מחיר  
Torrente 3 - The Protector - PC
₪99
מחיר  
Crusaders - Thy Kingdom Come - PC
₪199
מחיר  
Donkey Xote - PC
₪79
מחיר  
The Witcher Enhanced Edition - PC
₪239
מחיר  
Resistance 2: Rise of Man - PS3
₪399
מחיר  
Little Big Planet - PS3
₪369
מחיר  
Left 4 Dead - PC
₪219
מחיר  
Munchkin Booty - Card Game
₪130
מחיר  
המתיישבים של קטאן - Boardgame בעברית!
₪199
מחיר  
קסדת מתכת
₪399
מחיר  
חרב ספוג
₪260
מחיר  
Supreme Commander - PC
₪49
מחיר  
Company of Heroes - PC
₪49
מחיר  
Turok - PC
₪199
מחיר    
₪69
מחיר   מבצע    
Virtual Tennis 3 - PC
₪49
מחיר  
La Strada
₪220
מחיר    
₪155
מחיר   מבצע    
Shangri-La - Board Game
₪180
מחיר    
₪135
מחיר   מבצע    
Wolfenstein 3D - PC
₪49
מחיר    
₪19
מחיר   מבצע    
World of Warcraft Horde Player's Guide
₪210
מחיר    
₪120
מחיר   מבצע    
Blue Rose
₪200
מחיר    
₪100
מחיר   מבצע    
 דף הבית ::  PC ::  אסטרטגיה  :: The Settlers: Rise of an Empire - PC
The Settlers: Rise of an Empire - PC  

 

Settlers: Rise of an Empire  הוא המשחק השישי בסדרת Settlers  שבהם היינו אחראיים על הקמה, הגנה ופיתוח כפר בימי הביניים והפיכתו לעיר משגשגת. כבר מהמשחקים הראשונים המשחק היה טוב מאוד והיה ממשחקי הניהול המוצלחים ביותר. Rise of an Empire מנצל את החוזק של דור המחשבים ושם דגש רב מאוד על פרטים, גדולים וקטנים כאחד. האנשים נראים ונשמעים שונה אחד מהשני, חיות בר מגוונות, בעלי חיים מבוייתים, עיצובי בתים ומבנים. הכל מכוון כדי להשלים את המשחקיות המצוינת של הסדרה שעד עכשיו עיקר המיקוד היה למצוא את הנוסחה המנצחת למשחק ניהול.

 

אנחנו נתחיל רק עם מספר בתים. בלי חומה, בלי כבישים, בלי כלום. רק בניין ראשי וכמה בתי אב שבהם יגורו העובדים. מזה נתפתח לעיר גדולה ומפותחת. אבל המשימה לא קלה, צריך לדאוג לאוכל - אז יוצאים לצוד. אבל אם נצוד יותר מדי אז אוכלוסיית החיות תקטן ובשנה הבאה לא יהיה מספיק אוכל. אז אפשר לנסות לביית חיות בשביל החלב ולפתח תעשייה חלבית. אבל אנשים לא יכולים לחיות רק מגבינה... וכן הלאה. צריך לדאוג לכל מיני בעיות באופן כמעט שוטף ולשים לב שלא נגרום נזק בלתי הפיך (גם במציאות זה נכון חברים וחברות). לכן המשחק משלב בצורה מעולה את הרצון והצרכים של האנשים שלך לבין הטבע והנסיון לשמר אותו. בכלל, הטבע משחק תפקיד עיקרי במשחק. יבולים נהיים מוכנים רק באביב, לכן החורף היא עונה קשה שצריך להתכונן לה ולמלא את מחסני המזון, אחרת יהיה רעב בעיר, ורעב מוביל לרוב למוות לא נעים.

 

לכל אלה מכם שצמאים למעט דם, יש קרבות במשחק. אמנם הם לא רבים אבל הם קיימים. שבטים ברברים ינסו לכבוש ולבזוז את העיר שלנו, חיות פרא עלולות לתקוף בני אדם (כי חיסלתם את אוכלוסיית הזברות ועכשיו אין להם מה לאכול) ובהמשך צבאות גדולים יותר יבואו וסביר להניח שהם יבואו מוכנים עם כלי מלחמה ומצור. אין במשחק אלמנט התקפי אלא רק הגנתי. לא נצא לכבוש ערים נוספות וכדומה, זה הרי משחק ניהול. בנוסף, כמו שאפשר להבין משם המשחק, מדובר באימפריה. לכן יצא לנו לנסות להקים ערים במקומות לא הכי נוחים. אם בצפון הקפוא שם החורף מסוכן פי מאה וקשה למצוא צייד, או באפריקה שם יש הרבה חיות פרא והבעיה מספר אחת היא מים. לא משנה איפה נהיה, המשחק מציב מכשולים ובעיות מאתגרות אבל שומר את המשחקיות נקייה ונעימה כך שאנחנו לא נתעצבן על האיכר הזה כי הוא יודע את העבודה שלו, והחוטב עצים יודע לאן להביא את העץ הכרות וכדומה. אם אתם נהנים ממשחקי ניהול, Settlers: Rise of an Empire מתאים לכם בדיוק.

 

מידע פרסומי:

 

In The Settlers Rise of an Empire, the player builds lively, bustling towns in a medieval world. Everything is visible, lovingly animated and realistic. Each settler has his or her own daily routine, with a range of different actions and behaviors that can be observed by the player at all times. This enables the player to get the best out of the settlers, build up a flourishing economy, tend to the settlers' needs and protect the empire against danger from the outside. By expanding the empire, the player can aspire to becoming a legendary king or queen .


לחץ להגדלה

לחץ להגדלה

לחץ להגדלה
₪219
מחיר  
הוסף לסל
בקרוב
PC
Playstation 3
Playstation 2
ספרי קריאה
משחקי תפקידים
מיניאטורות
משחקי לוח
משחקי קלפים
אספנות
חיפוש באתר

סמן/י וי כאן לפתיחת הקישורים מטה בחלון חדש







 
שרות לקוחות ויעוץ טל. 03-6961826 מרכז וייצמן, וייצמן 14א`, תל אביב
Powered by  e-shop    2001-2009