דף הבית| החודש בפריק2|תקנון האתר|אודות פריק|דרושים|צרו קשר|אירועים ופעילויות|למען הקהילות|החשבון שלי|מועדון חברים
 ‏יום שישי ‏21 ‏נובמבר ‏2008 
עגלת הקניות
שלום 
Click here for more details
מבצעים מיוחדים   
World of Warcraft: Wrath of the Lich King - PC
₪199
מחיר  
Call of Duty: World at War - PS3
₪399
מחיר  
Left 4 Dead - PC
₪219
מחיר  
Need For Speed: Undercover - PS3
₪399
מחיר  
WWE Smackdown vs. Raw 2009 - PS3
₪399
מחיר  
Mirror's Edge - PS3
₪399
מחיר  
Legendary - PS3
₪369
מחיר  
Command & Conquer: Red Alert 3 - PC
₪219
מחיר  
James Bond: Quantum of Solace - PC
₪219
מחיר  
Naruto: Ultimate Ninja Storm - PS3
₪399
מחיר  
Fallout 3 - PC
₪229
מחיר  
Hasbro Family Game Night - PS2
₪199
מחיר  
GURPS Discworld Also
₪130
מחיר    
₪50
מחיר   מבצע    
המתיישבים של קטאן - Boardgame בעברית!
₪199
מחיר  
מבוכים ודרקונים מהדורה רביעית - ספר החוקים לשחקן בעברית!
₪170
מחיר  
קסדת מתכת
₪599
מחיר    
₪399
מחיר   מבצע    
חרב ספוג
₪260
מחיר  
מבצע משחק שני חינם!
₪99
מחיר  
Canis Canem Edit: Bully - PC
₪219
מחיר  
Dead Space - PS3
₪399
מחיר  
Far Cry 2 - PS3
₪399
מחיר  
Valkyria Gallian Chronicle - PS3
₪399
מחיר  
Return of the Heroes
₪300
מחיר    
₪200
מחיר   מבצע    
The Orange Box - PC
₪199
מחיר    
₪169
מחיר   מבצע    
 דף הבית ::  Playstation 3 ::  משחקים  :: Brothers in Arms: Hell's Highway - PS3
Brothers in Arms: Hell's Highway - PS3  

  הולנד 1944. צבאות הברית כבר נחתו בנורמנדי. בהתאם לדוקטורינת הקרב המקורית של צבאות הברית, "נתק ואגף", יוצא המבצע הצבאי הגדול הבא אחרי הנחיתה. כ - 5000 מטוסי קרב, 2500 גלשנים וכ - 35 אלף צנחנים, נוחתים מעבר לקווי האויב במבצע הידוע לשמצה בשמו MARKET GARDEN. הקרב באזור היה בין הקשים ביותר שידעו בעלות הברית במלחמה, עם מעל ל - 17 אלף הרוגים ופצועים לבעלות הברית, יותר אפילו מביום הנחיתה בנורמנדי. תפקידה של פלוגה 101, באותה קרב, היה לשמור על דרך האספקה היחידה שהייתה על מנת להעביר ציוד ללוחמים. הגרמנים שהכירו בחשיבות הלוגיסטית הרבה של הדרך, חימשו אותה היטב בטנקים, וארטילריה, ועם כל התקדמות של הכוחות לא הפסיקו להפגיז אותה. מכאן התקבל שמה - דרך הגיהנום המהירה - זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית - Hell's Highway.

בנאמנות למקור שלא נראתה כמותה באף משחק, גירבוקס, החברה המוציאה את הכותר, שולחת אותנו, לפקד על פלוגה 101 באותם קרבות עקובים מדם. רק שתבינו, עד כמה החברה האלו רציניים - הם נסעו לעשות מחקרים היסטוריים בשטחי הלחימה, המפות הן מפות אותנטיות מהמודיעין הבריטי של אותה התקופה, ואם ניקח לדוגמא את כלי הנשק - כאשר שחקנים התלוננו על הטעינה של רובה ה - M1, הפיצו גירבוקס סרטון וידיאו המראה וממחיש את זמן הטעינה, והיכולת לטעון כדורים לתוך מחסנית שאינה מלאה תוך כדי הלחימה. 
קטעי הביניים, וסיפור הלחימה של פלוגה 101, בו אנו משחקים, אדירים ונאמנים למקור. כאשר בגרסאות הקודמות נוכחנו עד כמה קשה היה למאט בייקר להתמודד עם אובדן החיים וקורבנות הקרב, עתה הוא כבר מנהיג פלוגה במשך הרבה זמן, ויחסיו עם ידידו/אויבו הרדסטוק ה"אדום", הולכים ומסתבכים. המשחק מתהדר ב - AI משופר וזה לא אומר רק לגבי אויבים, אלא ובעיקר ללוחמי הפלוגה שלכם, שעלולים לפתע לרוץ לעזרת חבר שרק נפל כי דרך על איזה אבן, או להשתטח לבדם כדי לתפוס מחסה כאשר נורית לעברם אש.  לצערינו גם האויבים עושים את זה. נוכחותם של אזרחים תמימים באזור, רק הופכת את הדרמה ליותר מציאותית.
החידושים במשחק גם כוללים הרבה טיעונים של שחקני העבר לגבי שיפורים, למשל הכוונות, של הרובים, שעתה הם מעט יותר מדויקות, אם כי גם כאן, גם כאשר אתה מכוון לעבר הראש אתה עלול למצוא את עצמך פוגע ברגל, כך שזה לא פשוט Point and Click אבל השיפור הוא ניכר,
ושווה. גירסאת המולטיפלייר, שהייתה חביבה על אוהדי הסדרה בEarned in Blood , לא תצא במסגרת Hell's Highway, היות וגירבוקס החליטו ליצור את כל המערכת מחדש, ושומרים על תכנוניהם בסוד.
לבסוף, איך לא, הגרפיקה של המשחק. תכינו את עצמכם לטיול באירופה. לא נראה דבר כל כך מציאותי במשחקים כבר הרבה מאוד זמן, צללים, גוונים, השתקפויות, החזרת אור מפריטים בוהקים, ושוני בין כל אבן לאבן, הופכים את הגרפיקה במשחק לבין המתקדמות ביותר הקיימות, למרות שעדיין לא פורסמו ספיציפקציות נדרשות ברור כי המשחק יעניש כרטיסים גרפיים ישנים, וייקח קדימה בהרבה את עולם משחקי השוטר הנאמנים למקור, במיוחד של מלחמת העולם השניה.
 

מידע פרסומי :

While the release date is far from firm (Ubisoft has announced a delay that may push Hell’s Highway into 2008), this is definitely a game to watch. With its updated storytelling techniques, improved AI and extreme attention to detail, all built on the solid Brothers in Arms foundation, this might just be the game that sets a new standard not just in the WWII genre, but also for the tactical shooter and the historically-based game.
 

לחץ להגדלה

לחץ להגדלה

לחץ להגדלה
₪399
מחיר  
הוסף לסל
בקרוב
PC
Playstation 3
Playstation 2
ספרי קריאה
משחקי תפקידים
מיניאטורות
משחקי לוח
משחקי קלפים
אספנות
חיפוש באתר

סמן/י וי כאן לפתיחת הקישורים מטה בחלון חדש







 
שרות לקוחות ויעוץ טל. 03-6961826 מרכז וייצמן, וייצמן 14א`, תל אביב
Powered by  e-shop    2001-2008