|
בדומה לעלילת הסרט, המשחק The Incredibles עוסק בקורתיה של משפחת Incredible. האבא והאמא של משפחה זו, מר אינקרדיבל ואלסטיגירל, היו בעברם סופר-גיבורים במשרה מלאה, אבל עכשיו יש להם בית נחמד בפרברים ושני ילדים חמודים מאוד (ובועטי-ישבנים) בשם דאש ו-ויולט. אבל! הרעים המרושעים לא יתנו למשפחת המופלאים לנוח את מנוחת הלוחמים, ופעם נוספת נדרשים בני המשפחה להציל את העולם.
המשחק נראה כמו הסרט. כל הדמויות נראות בדיוק כמו דמויותיהן המקבילות בסרט, ולמעשה, כל הסרטונים במשחק לקוחים ישירות מהסרט. הדיסק אפילו כולל את הקדימון של הסרט וגם כל מיני סצנות מהסרט. גם ההתנהגות של הדמויות והדיבוב זהה לחלוטין. גם המוזיקה... הבנתם את הקטע. בקיצור, חיים בסרט.
המשחק מתחלק לכמה שלבים אשר שונים בתכלית אחד מהשני: בכל שלב משחקים דמות אחרת מבני המשפחה, וכל שלב מותאם לכוח המיוחד של אותה דמות. מר. אינקרדיבל (בוב, לחברים) הוא בחור חזק ובריא (מאוד.. בריא), והשלבים שלו מלאים באויבים דורשי מכות. אלסטיגירל ניחנה ביכולת המופלאה למתוח את עצמה ככל שתחפוץ (הממ...), ובשלבים שלה יש להמם את היריב. דאש הצעיר הוא לא רק לא תינוק, אלא גם מהיר מאוד מאוד. מטרתו היא לרוץ ממש מהר ולהתחמק מדברים. ואחרונה וחביבה מאוד היא ויולט הבלתי נראית, אשר מותאמת לשלבים אשר דורשים הסתתרות וחשיבה.
אין ספק כי בסופו של דבר המשחק מיועד לקהל צעיר, אשר יהנה במיוחד מהחיבור המחודש לדמויות האהובות, שלל סגנונות המשחק, והגרפיקה הצבעונית והמרשימה.
חומר פירסומי:
The Incredibles tells the story of a family of undercover superheroes that are trying to live a quiet, suburban life, but are forced back into action in order to save the world.
דרישות מערכת:
מעבד במהירות 800 מגה-הרץ ומעלה 384 מגה זכרון לפחות כרטיס מסך מדגם Geforce2, תואם או טוב יותר 700 מגה פנוי על הדיסק הקשיח מערכת הפעלה מסוג חלונות או מקינטוש
|