|
שלושה חברים נפגשים לביצוע מטרה אחת. קורט הקטיק (Kurt Hectic) חוזר בשנית להציל את העולם. הפעם ילוו אותו ד"ר הוקינס הגאון והכלב האוהב-לירות-עם-ה6-ידיים מקס. יחדיו הם חייבים להתגנב יותר טוב, לירות יותר טוב, ובכלל לחשוב צעד אחד קדימה לפני אויביהם בעת שהם מנסים להציל את כדור הארץ מהאיום החייזרי.
ב-MDK2 נשחק את כל אחת משלושת הדמויות הללו כאשר לכל אחת מהן סיגנון משחק שונה, קורט עדיין עם החליפה המיוחדת שלו שכוללת תת מקלע, רובה צלפים ומצנח והשלבים שלו יכללו שילוב של כל אלה. מקס משתמש בשתי רגליים על מנת לצעוד זקוף וכך נשארו לנו ארבע ידיים לחמש ובעוד רוב הקטעים איתו כוללים אקשן חסר מעצורים כשאנו מרוקנים מחסנית אחרי מחסנית, יהיו גם קצת קטעים בו נצטרך לבצע איתו קפיצות מדוייקות בעזרת אביזר מיוחד שיעמוד לרשותו, מה שמספק הפסקה מרעננת בין כל האשקו. לבסוף, עם הדוקטור הגאון נזכה לפתור פאזלים על ידי חיבור של כל מיני חפצים שנמצא בחדר סביבינו. כמו כן בסוף כל שלב צפו לפגוש בוס אימתני שינסה להקשות על חייכם.
כש-Bioware הוכרזה בזמנו כמפתחת של משחק ההמשך של MDK הסופר פופולרי הרבה גבות הורמו והיו חששות באשר לאיכות המשחק. עם הומור נהדר שממשיך את ההומור של קודמו, עם פיתוח מדוייק של שלושת השמויות המובילות ועם ממוצע ציונים שעוקף את MDK הראשון אין ספק ש-Bioware הוכיחו את יכולתם גם בתחום זה. מומלץ מאד על אף גילו המופלג!
מידע פירסומי:
MDK2 builds on the popular gameplay of the original MDK. This version features a new 3-D engine, enhanced graphics, new gadgets, and more humor. The game takes place in third-person perspective, and has three controllable characters: Kurt Hectic; dangerously brilliant Dr. Fluke Hawkins; and six-legged, jetpack-carrying robotic dog Max. The 10 environments include Dr. Hawkins's Subspace Art Gallery and the surface of an asteroid that's spinning through space. There also are adjustable difficulty settings, numerous control options, in-game hints, and dual-analog control support.
דרישות מערכת מינימליות:
מערכת הפעלה חלונות 98 או XP מעבד במהירות 266 מגה הרץ 32 מגה בייט זיכרון פנימי כרטיס מסך עם 8 מגה בייט זיכרון 250 מגה בייט פנוי בדיסק הקשיח
|