דף הבית| אודות פריק|דרושים|צרו קשר|אירועים ופעילויות|למען הקהילות|תקנון האתר|החשבון שלי|מועדון חברים
 ‏יום שני ‏06 ‏אוקטובר ‏2008 
עגלת הקניות
שלום 
Click here for more details
מבצעים מיוחדים   
FIFA 09 - PS3
₪399
מחיר  
Civilization IV: Colonization - PC
₪219
מחיר  
Brothers in Arms: Hell's Highway - PS3
₪399
מחיר  
Warhammer Online: Age of Reckoning - PC
₪249
מחיר  
Yakuza 2 - PS2
₪219
מחיר  
Call of Duty 4: Game of the Year Edition - PC
₪219
מחיר  
מבוכים ודרקונים מהדורה רביעית - ספר החוקים לשחקן בעברית!
₪170
מחיר  
Dungeonville
₪150
מחיר    
₪100
מחיר   מבצע    
Crysis: Warhead - PC
₪169
מחיר  
Die Macher
₪300
מחיר    
₪200
מחיר   מבצע    
BattleStar Galactica RPG
₪270
מחיר    
₪180
מחיר   מבצע    
Ed Greenwood's Castlemourn Campaign Setting
₪270
מחיר    
₪180
מחיר   מבצע    
המתיישבים של קטאן - Boardgame בעברית!
₪200
מחיר  
Star Wars: The Force Unleashed - PS3
₪399
מחיר  
Pure - PS3
₪399
מחיר  
TNA iMPACT - PS2
₪199
מחיר  
Ratchet & Clank: Quest for Booty - PS3
₪99
מחיר  
Ben 10: Protector of Earth - PS2
₪199
מחיר  
Myst IV: Revelation - PC
₪49
מחיר    
₪19
מחיר   מבצע    
Will Wright's Spore - PC
₪199
מחיר  
Mercenaries 2: World in Flames - PS3
₪399
מחיר  
Chessmaster 11: Grandmaster Edition - PC
₪149
מחיר    
₪69
מחיר   מבצע    
הלהיט של 'פריק' לקיץ!!! WOW
₪49
מחיר  
חרב ספוג
₪260
מחיר  
קסדת מתכת
₪599
מחיר    
₪399
מחיר   מבצע    
SoulCalibur IV - PS3
₪369
מחיר  
מבצע משחק שני חינם!
₪99
מחיר  
 דף הבית ::  Playstation 2 ::  מכשירים ורכיבים נלווים  :: Eye Toy: Play 3 עם מצלמה!
Eye Toy: Play 3 עם מצלמה!  

כבר שנים שאני שומע שרק נינטנדו עושים דברים חדשניים: שלטים מוזרים, משחקים יוצאי דופן וכדומה. בעוד שסוני יושבים להם בערמת הכסף שלהם ובוהים בתקרה. לא עוד ! סוני פיתחה לפני כשנתיים את ה Eye Toy. מצלמה שקולטת את התנועות שלכם, מכניסה אתכם למשחק ובעזרת התנועות שלכם אתם משחקים במשחק. אין שלט בכלל. לא רק שהפיתוח הזה מרשים ובעל פוטנציאל עצום לשנים הבאות, הוא בעיקר כיף גדול.

Eye Toy: Play 3 הוא בעצם אוסף משחקים גדול בדיסק אחד, עם כ-50 משחקים שונים מה שמבטיח שכל אחד ימצא משחק שיתאים לו. באוספים הקודמים, המצלמה הייתה קולטת את תמונתכם ומציבה אותה ברקע בעוד שדברים קורים לפניה, הפעם, סוני לקחו עניינים עוד צעד והפעם במשחקים שונים תגלו שאתם במצבים שונים, פעם תהיו במרכז המסך, פעם לצד המסך ופעם רק החלק גוף העליון שלכם יחובר לרגליים של שחקן פוטבול. מגוון המשחקים גדול וכולל משחקים כמו: "טירונות" (Boot Camp) - במשחקון הזה תהיו חיילים שעוברים מסלול מכשולים ותצטרכו לעבור קירות (תאלצו לקפוץ מעליהם), לעבור Monkey Bars (מעין סולם אופקי שצריך לעבור אותו מצד לצד), ולרוץ דרך שלוליות (לרוץ במקום). יש את משחק ה "הלהקה" שבו תעמדו בסלון שלכם ותנגנו בגיטרה שקיימת רק על המסך ותנסו לקרוע את המיתרים לפי הקצב, אם מתחשק לכם קצת ספורט למה לא לשחק קצת פוטבול שבו תקחו את הכדור, תמסרו אותו לעומק המגרש, תתפסו אותו בעצמכם, ותרוצו עד השער כשאתם מתחמקים משחקני היריב שמנסים לעצור אתכם. ישנם עוד משחקים רבים ומגוונים שכוללים משחקי ספורט, משחקי קשר עין-יד, משחקי תנועה ועוד ועוד.

But Wait there's More! נחשו מה ? אם במשחקים הקודמים היה יכול לשחק רק שחקן אחד כל פעם, ב Play 3, אפשר לשחק ביחד ! עד ארבעה שחקנים יכולים לקפץ במסך יחדיו ולשחק בכל מיני משחקים. מארז זה מכיל גם את מכשיר ה-Eye Toy שמהווה השקעה טובה כשלעצמו וזאת כיוון שהרבה משחקים שיוצאים היום באים עם איזו שהיא יכולת להשתמש בו, בין אם זו האופציה ללכידת תווי הפנים שלכם והכנסתם למשחק או אפשרויות יותר רציניות כגודמת סדרת ה Play וחברותיה.

המשחק כולל את מצלמת EyeToy.

ומה זה בכלל Eye-Toy?

ה-Eye-Toy הוא בעצם מצלמה העוקבת אחר התנועות שלכם ובעזרתן, המצלמה תשלח אל מכשיר הפלייסטיישן 2 פקודות אשר יגרמו למשחקים המיועדים ל-Eye-Toy לבצע פעולות באופן דומה לשלט. תוכלו להכות יצורים ווירטואלים שיתרוצצו על מסך הטלויזיה שלכם בעזרת הידיים, "לנקות" חלונות ווירטואלים ועוד שאר דברים משעשעים שכאלו. במקום שתשחקו בעזרת אקדח או שלט סטנדרטיים תוכלו להנות קצת ולהניע את הגוף תוך כדי.

כדי לבחור אפשרויות, שוב לא תסתמכו על השלט, אלא תוכלו להרים את היד ו"לגעת" באזורים מסויימים על גבי המסך וע"י כך תלחצו על כפתורים ותבחרו אפשרויות שונות. כאמור, המצלמה בעצם מצלמת אתכם ומעבירה את כל פעולותיכם אל המשחק שבו אתם משחקים כרגע. תוכלו לחסל אויבים ולמחוץ יצורים טורדניים בעזרת תנועה קלה של היד או כל איבר גוף אחר. תוכלו לבעוט באותו יצור אומלל, לתת לו אגרוף, ראסייה עצבנית ומלאת אגרסיות, ועוד. אפשר גם להוציא אגרסיות גם להנות ובדרך גם לעשות קצת פעילות גופנית וספורט. בנוסף, יש גם אופציה בחלק מהמשחקים לצעוק על מסך הטלוויזיה ולהשפיע על המשחק על ידי זה.

המצלמה המיוחדת עולה מחיר דומה לכל משחק פלייסטיישן 2 סטנדרטי ותקבלו בנוסף אליה עוד כתריסר משחקים חדשים שיפעלו עם המצלמה כגון הקונג-פו 2, השף (בו מכינים ומגישים המבורגרים וצ'יפס), ועוד. אוציה נוספת היא להשתמש ב-Spytoy, המאפשר להשתמש במצלמה כמצלמה נסתרת ועוד. ההתקנה, בדומה לכל רכיב פלייסטיישן 2 אחר, היא פשוטה להפליא. תארו לעצמכם את ההנאה לשחק את המשחקים הללו עם חברים ולהתחיל לבעוט ולהכות לכל עבר ולהניע את הגוף כדי לכסות את כל הצדדים של מסך הטלויזיה. ראוי לנסות את ה-Eye-Toy, כיוון שהוא מכשיר חדשני ומשעשע במיוחד לכל המשפחה ובעיקר לפעילות מהנה עם חברים.

מידע פרסומי:

Put yourself on T, get moving and experience over 50 all-new fun and original EyeToy mini-games. Enjoy multiplayer madcap mayhem with up to four players battling it out on-screen at once! Take photos of your friends' faces and use them to personalise your game - The EyeToy revolution storms ahead with EyeToy: Play 3


לחץ להגדלה

לחץ להגדלה

לחץ להגדלה
₪299
מחיר  
הוסף לסל
בקרוב
PC
Playstation 3
Playstation 2
ספרי קריאה
משחקי תפקידים
מיניאטורות
משחקי לוח
משחקי קלפים
אספנות
חיפוש באתר

סמן/י וי כאן לפתיחת הקישורים מטה בחלון חדש







 
שרות לקוחות ויעוץ טל. 03-6961826 מרכז וייצמן, וייצמן 14א`, תל אביב
Powered by  e-shop    2001-2008