|
אני סמוך ובטוח שאלו בינינו ששיחקו ערפדים ב"עולם החשכה" הראשון והשני של חברת הזאב הלבן הידועה, תהו בוודאי יותר מפעם מה ההגיון מאחורי כך שקבוצת ערפדים מסתובבים להם ביחד... זאת אומרת, מן הסתם יכולות להיות אינספור סיבות פרקטיות או חברתיות, כגון הכוח ההגנתי במספרים או פשוט הצורך הפסיכולוגי בחברה, או אולי צורך זמני או יעד משותף, אך עלינו לזכור תמיד שערפד הוא טורף בודד בהגדרתו.
ספר זה מנסה להסביר את "התא-המשפחתי" הערפדי, על היחסים הבין-ערפדיים שבו, ולנתח את הסיבות לכך שערפדים משבטים וזרמים שונים מסתובבים יחדיו ואולי אפילו סומכים זה על זה. אחרי הכל, ב"עולם החשכה", עולם קשה לכל החיים (והמתים) אשר בו, אמון אינו דבר נפוץ במיוחד, וזה בלשון המעטה. ה-Coteries הוא בעצם החבורה שלכם, קבוצת הערפדים אותה מגלמים ההרפתקנים בדרכם לפתירת משימות והתקדמות במהלך העלילה.
הספר נועד לשחקנים ולמנחים כאחד, כיוון שמוסבר בו איך קבוצות ערפדים עובדות, בין אם הן מורכבות מחברים מאותם איגודים ושבטים ובין אם הן מורכבות מערב רב של ערפדים מאיגודים ו/או שבטים (Ventrue, Nosferatu, וכו') שונים. מוצעים גם רעיונות לגבי דרכים לבנות קבוצות שיהוו חלק מהותי מן העלילה, והסברים על הסיבה לערפדים לא לבגוד אחד בשני בטווח הקצר, או בעצם, לעמוד בפיתוי ואף לבנות אמון. הספר מחולק לפי האיגודים השונים (Ordo Dracul, Invictus וכו'), כשבכל אחד מוסבר על הדינמיקה בתוך קבוצת הערפדים, לדוגמא, קבוצה משורות ה-Invictus תהיה, סביר להניח, מאוד דומה מבחינה היררכית לקבוצה פיאודלית עתיקה.
ראוי לציין שהאמנות בספר יפהפיה, אפלה ואווירתית, כיאה וכמצופה מספר של הזאב הלבן.
מידע פרסומי:
The Kindred are solitary predators, yet something within compels them to seek out others of their kind. Whether formed as a social faction, a cult of heretics, a consortium of conspirators or as an exercise in safety in numbers, a coterie of Kindred is no strange thing to see after sunset. How, then, do its members reconcile their bestial urges with the demands of nightly unlife?
|