|
ישנם לא מעט משחקי מרוצים למחשב, חלקם מצוינים וחלקם לא. עכשיו הגיע המשחק שהולך לשנות את פני הז'אנר בצורה ניכרת. מבוסס על סידרת משחקי המרוצים FIA GT Championship ומשתמש במנוע המשוכלל שלה, GTR הוא משחק מרוצים יוצא דופן במובן הכי טוב של המילה. לא מדובר בעוד מכוניות מבריקות ונוצצות על מסלולים יפים (למרות שבמשחק בוודאי תוכלו למצוא אותם) אלא על העומק המרענן שלו. המשחק משלב בתוכו את כל עקרונות מירוצי המכוניות הקיימים בעולם האמיתי - בעזרת טכנולוגית ה-MOTEC, המודדת את נתוני המרוץ, המסלול והמכונית במציאות, המשחק עצמו יגיב בדיוק כמו בחיים האמיתיים. חסל סדר מסלולים סטטיים או סביבות שכל מה שקורה להן הוא הרס - הפעם המסלול יתחיל להישחק ולהתבלה לאט לאט. אזורים מסוימים בו יהפכו לחלקים יותר, ובכך למסוכנים יותר, בהתאם לתנועת מכוניות המרוץ עליהם. התחושה שהמשחק מעביר היא הקרובה ביותר שניתן למצוא לחיי נהגי המרוצים במציאות.
המשחק מציע לכם, השחקנים, חוויה מדהימה עם מגוון רחב של מכוניות ונהגים שתוכלו לשחק בהם או אותם. רמת הפירוט במשחק גבוהה, וזמן רב הושקע בעיצוב המסלולים והמכוניות כדי שיהיו זהים כמה שיותר למציאות. פנים הרכב נראה במדויק כפנים רכב מרוצים, החל מהשלדה, דרך הכסאות (שניתן לקבוע את תנוחתם) ועד ללוח המכוונים הכולל בתוכו גם נתוני מדידה מתקדמים. לשחקנים שפחות נמשכים לצד המציאותי של מרוצי המכוניות המשחק יכול להציע מצב משחק ארקייד רגיל, בו תוכלו להנות ממרוץ מבלי להיכנס לכל הקטע המציאותי. מעבר לכך, מצב משחק מרובה משתתפים מסוגל לאכלס למעלה מ-56 נהגים שונים באותו המרוץ ובכך לקרב אותכם להרגשה של תחרות אמיתית. דבר נוסף ויוצא דופן במשחק הוא שניתן לחבר אליו מצלמת חישת תנועה, אשר תקרא את תנועת הראש שלכם, ותשנה את נקודת המבט שלכם במשחק עצמו! זהו ללא ספק השלב הבא של משחקי מרוצים מתקדמים.
מידע פרסומי:
Based on the FIA GT Championship racing series, GTR includes all of the cars and drivers from the season of 2003 as well as the prestigious 24 Hours of Spa race.
Developed and tested by the FIA GT drivers utilizing actual racing telemetry data from the featured teams, GTR will deliver the most realistic driving experience the world has seen to date.
דרישות מערכת:
מעבד במהירות 1.2 ג'יגה-הרץ ומעלה 512 מגה זכרון לפחות כרטיס מסך מדגם Geforce1, תואם או טוב יותר 1 ג'יגה פנוי על הדיסק הקשיח מערכת הפעלה מסוג ME/2000/XP
|